Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Hindu Nights

Hindu Nights

zaterdag 01 april 2017

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


22:30 (einde rond 6:00)
rock fuif

€ 15
€ 19
www.hindunights.be


Omschrijving

“Ubercool & always hopelessly sold out”
(Studio Brussel)

Aangezien we er van uitgaan dat jullie al alles over ons weten, willen we jullie deze keer graag iets vertellen over onze cover girl aangezien zij de belichaming is van onze Hindu Nights girls en spirit …

VANESSA Chantal PARADiS (1972) is een Franse zangeres-songwriter, muzikante, actrice en model.

Ze nam haar eerste single, LA MAGIE DES SUPRiSES-PARTiS, op in 1983 en trad er voor het eerst mee op op een Italiaans festival in 1985. Ook al was het geen hit, het plaveidde de weg voor het nummer waarmee ze internationaal bekend werd, JOE LE TAXi, in 1987 toen ze 14 jaar was. Deze hit stond 11 weken lang op nummer 1 in Frankrijk, totaal ongezien voor een niet Franstalig nummer, in de UK haalde het nummer 3 in de hitlijsten.

In maart 1989 verliet ze op 16-jarige leeftijd school om haar carrière uit te bouwen. Ze bracht het album, VARiATiONS uit in 1990 met daarop onder meer een remake van de LOU REED’s song WALK ON THE WiLD SiDE. Het album werd geschreven door de Franse componist SERGE GAiNSBOURG. In 1990 won Paradis de César Award voor ‘Most Promising Actress’ voor haar rol in NOCE BLANCHE. In 1991 werd ze het gezicht van COCO voor CHANEL.

In 1992, verhuisde ze naar de States om er met LENNY KRAVITZ te werken. Het album VANESSA PARADiS, geschreven en geproduceerd door Kravitz, haalde weer de Franse en Engelse charts met als uitschieter de single, BE MY BABY.
In April 1994 verscheen ze in de film ÉLISA en in 1997 vertolkte ze een rol in UN AMOUR DE SORCIÈRE met JEANNE MOREAU en JEAN RENO en daaropvolgend UNE CHANCE SUR DEUX, met ALAIN DELON en JEAN-PAUL BELMONDO.

Ze had een relatie met de Amerikaanse acteur JOHNNY DEPP van 1998 tot 2012. Ze hebben samen twee kinderen: Lily-Rose and John "Jack" Christopher Depp III.
En wat ons betreft: wij vinden ‘SUNDAY MONDAYS’ haar beste nummer ...
Naast haar sexiness, zullen we jullie ook een live show brengen van FREAKY AGE. Hun nieuwste album ‘Inner Stranger’ is nu verkrijgbaar. Op 4 maart stonden ze nog in een uitverkochte Ancienne Belgique en op 1 april komen ze ons verblijden met een late nite show op HiNDU NiGHTS. FREAKY AGE is altijd al één van onze favoriete bands geweest. We kennen de jongens al van in onze Make Up club dagen toen zij amper 16 waren. In die tijd deden sommige magazines hen af als een copie van The Strokes (alsof dat iets slechts zou zijn ... ) maar wij waren er gewoon gek op. Nu, 10 jaar later, zijn ze nog altijd trouw aan hun originele sound en zijn ze nog altijd dezelfde gasten - ze houden nog steeds van sigaretten, alcohol en wat voetbal – alleen hun vriendinnen zijn al een paar keer veranderd maar dat is dan ook deel van de rock ‘n roll lifestyle, innit?.
Ook nog op de line-up, een live show van JOHN & PAUL van NOT THE BEATLES, die vooral… THE BEATLES .. zullen spelen. En uiteraard ook de residents HiNDU RADiO & friends.

Twist & Shout!
- So let's get up
Put on your hat and clothing
Let's take a trip and lose our minds -

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten