Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

The Great Par8

The Great Par8

vrijdag 01 juli 2011

Parking Supra Bazar
Driemasten 109, 8560 Gullegem


20:30 (einde rond 04:00)
festival

€ 5
€ 8


Omschrijving

Be ready for the party of the year!!! Dit jaar zijn we terug met the Great Par8.
Zoals de naam al doet vermoeden hebben we terug een serieuze inspanning gedaan om
een fantastische line up voor te schotelen.
We starten met Allstarz. een nieuw bruisend project! De vier leden van dit concept zijn niet aan hun proefstuk toe! AllStarz is een samensmelting van Jack & Toxic, Dj Marre en Dj Derby.
Daarna komt niemand minder dan The Oddword draaien. Deze jongens uit Antwerpen brengen je een draaikolk van electro, gidget, techy & bloody beats. Met hun (hyper)actieve moves maken ze het publiek helemaal wild! Stonden o.a. al op tomorrowland en Laundry Day.
Om middernacht mogen we Peter Luts verwelkomen. Peter Luts brengt enkele succesvolle dansplaten uit en is gekend als stuwende kracht achter de dance formatie Lasgo, Ian Van Dahl, Annagrace. Daarnaast werkte hij aan heel wat club- en remix projecten mee.
Om af te sluiten hebben we gekozen voor Dj Maddis. Sinds 2007 kreeg hij zijn residenties te pakken en zwerfde van hier naar daar. De laatste 2 jaren draaide Maddis al in plaatsen zoals Da Shake, Diedjies en The Launch. Daarnaast won hij de Dj contest van Café de Pick in Brugge en werd hij resident in Café 56. In 2009 zei Maddis Café 56 vaarwel en startte hij met een nieuw avontuur in de Sens-unique te Kortrijk. Door deze weg in te slaan kreeg hij heel wat nieuwe aanbiedingen zoals de VW campus tour, Bal van ‘t Plein en nu dus ook op 'The Great Par8'!

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten