Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

HoGent presents Pop the Glock

HoGent presents Pop the Glock

donderdag 05 oktober 2017

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


22:00 (einde rond 5:00)
studentenfuif

€ 10
€ 15
www.facebook.com/poptheglockgent


Omschrijving

Pop The Glock heeft een ijzersterke reputatie op het vlak van studentenfeesten. Dat bewijzen ze nu al meer dan 3 jaar met hun maandelijks uitverkocht pop-evenement in de Sioux. Ieder jaar overtuigt PTG een nieuwe lading studenten met een mix van meezingers en pop klassiekers van de laatste 20 jaar. Denk: hits van Kendrick Lamar en Justin Bieber tot Arctic Monkeys, maar ook beats van Flume of Major Lazor.

Na een geslaagde repetitie in de Concertzaal van de Vooruit aan het einde van het vorige academiejaar, is PTG klaar voor de volgende stap. Toen HoGent hen vroeg om samen een groot openingsfeest te geven om het nieuwe jaar mee op gang te trappen, werd dan ook niet getwijfeld.

Op de line up staan enkele resident DJ’s die na al die tijd perfect weten waarvoor Pop The Glock staat. Pop hits, puur amusement en een dansvloer boordevol uitgelaten studenten.

Tickets kosten 10 Euro in voorverkoop en 15 Euro aan de kassa. Groepstickets voor 5 personen bedragen 45 euro. Studenten van Hogent kunnen in de studenten-restaurants tickets kopen aan 5 Euro.

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten