Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

HoGent presents Date With The Night

HoGent presents Date With The Night

donderdag 06 oktober 2016

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


22:30 (einde rond 6:00)
rock fuif

€ 10
€ 15
www.dwtn.be


Omschrijving

Date With The Night strijkt opnieuw neer in Vooruit! Jouw favoriete Rock 'n' Roll party - de nacht waar je al de hele zomer naar uitkijkt - is terug in al zijn glorie. Voor de derde keer op rij koos HoGent voor Date With The Night als de organisatie die het best een stomende party kan neerzetten om alle studenten welkom mee te heten in Gent. En ze zijn vast van plan om die verwachtingen in te lossen. Bereid je voor op een feest vol muzikale helden en loeiende gitaren. Laat ons allemaal meebrullen met Arctic Monkeys en dansen op klassiekers van The Beatles. Laat ons de Vooruit nogmaals op haar grondvesten doen daveren!


Date With The Night bestaat ondertussen 7 jaar en de magie is nog even levendig als op dag één. De avond wordt in stijl afgetrapt met twee knetterende live performances. De eerste is van The Lumbers. Onder invloed van bands als Pearl Jam, Royal Blood of Wallace Vanborn, gooien ze op het podium alle remmen los alsof de duivel hen op de hielen zit. Het is bombastisch. Het is aanstekelijk. Het is roekeloos. Ze zijn schaamteloos. Ze zijn The Lumbers.

Na deze muzikale wervelwind, zal je zeker en vast kunnen genieten van wat New York City Cops voor je in petto hebben. Met leden van The Van Jets, brengen zij al je lievelingsnummers van The Strokes. Van Reptilia tot Last Nite. Dichter dan dit zal je dit jaar niet tot bij Julian Casablancas geraken.

Als je daarna nog recht staat, kan je meeswingen op de vuilste en meest catchy gitaarriffs die Rock ‘n’ Roll te bieden heeft, opgelegd door onze vaste dj’s. Hindu Radio DJ’s en Dilly Boys tekenen al present op Date With The Night sinds het prille begin in 2009. Zij weten waar het publiek van houdt en zijn niet bang om hen dat ook te geven. Samen met de jonge wolven van Eton Rifles, zullen zij je doen shaken tot je echt niet meer op je voeten kan staan. Kom en rock met ons de nacht weg!


Tickets kosten €10 in voorverkoop en zijn verkrijgbaar online, in Fnac, Vooruit en Brooklyn. HoGent studenten kunnen hun tickets kopen aan €5 in alle HoGent restaurants.

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten