Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

20 Years Disjoncteractive

20 Years Disjoncteractive

vrijdag 06 november 2015

FUSE
Blaesstraat 208, 1000 Brussel


23:00 (einde rond 6:00)
techno fuif

€ 12
€ 15
www.njrevents.be


Omschrijving

Op vrijdag 6 november, eerste vrijdag van de maand, brengt Belgian Beats de legendarische, Amerikaanse DJ en producer Woody Mc Bride voor de eerste keer naar de al even legendarische Fuse club in Brussel. Dit in het kader van de 20ste verjaardag van het concept Disjoncteractive.
Disjoncteractive is een 100% Belgisch, underground techno concept dat in 1995 zijn eerste memorabele feest gaf in de Halles-St-Géry. Zij verenigden toen al de eerste, echte vertegenwoordigers van de Brusselse techno/acid/underground scene.
Nu willen ze die bijzondere start eren en herinneren met een spetterend feest in de Fuse. Ze nodigen daarvoor één van de pioniers van acid en techno uit nl. de uit Minneapolis afkomstige Woody Mc. Bride van Communiqué Records. Hij heeft verschillende acid klassiekers op zijn naam staan als ‘Basketball Heroes’, ‘Put A Smile On Your Face’ en ‘Rattlesnake’. Veder vind je ook tracks van hem op Bush Records, Moist Music, Bonzai, Full Flavor en Dave Clarke’s White Noise Records. Het wordt Woody Mc Bride aka DJ ESP’s eerste optreden in de Fuse wat voor zo’n twee techno legendes een langverwachte ontmoeting zal betekenen.


Line-up:
Woody Mc Bride, Zzino vs Guss Carver Live, The Scientists Live, Alex O, Plastic Soul vs Piotr, Aktif

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten