Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Star Warz & Exit Records present 'Outlook Festival Launch Party'

Star Warz & Exit Records present 'Outlook Festival Launch Party'

zaterdag 07 april 2018

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


23:00 (einde rond 6:00)
fuif

€ 15
€ 19
www.starwarz.be


Omschrijving

Star Warz werd al gehost door de meeste, grote labels in de Drum ‘n’ Bass scene & het is één van de partners van Tomorrowland sinds vele jaren.
Voor deze editie vormen ze een team met een andere leidinggevende speler in de Drum ‘n’ Bass scene nl. Outlook Festival. Outlook Festival is Europa’s grootste Drum ‘n’ Bass & Dubstep festival, dat doorgaat in Fort Punta Christo langs de Kroatische kust. Het is een echt bass fest net zoals Star Warz er één is! Vorig jaar mocht Star Warz ook een stage hosten op Outlook en dat zullen ze ook dit jaar weer doen.

Zowel Outlook als Star Warz zijn vereerd Exit Records te verwelkomen voor dit joint-venture in één van de mooiste party venues in België, de Vooruit. Exit Records is het resultaat van de levenslange liefdesrelatie die Darren White (aka dBridge) heeft met muziek. Sinds de opstart in 2003, wordt Exit gerenommeerd voor hun vooruitstrevende sound en het stellen van hoge eisen op het vlak van productie en presentatie. De Exit Records club avonden zijn uitermate populair en featuren steeds een selectie van de scene’s meest invloedrijke dj’s die electronische muziek draaien die zo rond de 170 BPM ligt. Met bejubelde avonden en podia over heel Europa zoals de Outlook, Dimensions en Sun and Bass festivals, A Bunch Of Cuts en een residentie in Fabric, werden de line-ups van het label absolute favorieten bij het publiek dat ze prijst voor hun unieke vibe.


Warm je dus maar al op voor een echt 'summer festival feeling' en kom een voorproefje nemen van wat je van 5 tot 9 september kan verwachten in Kroatië. En dit in de gebruikelijke Star Warz stijl en heat!


Line-up: D Bridge, Dub Phizix, Alix Perez, Skeptical, DRS, SP:MC, SATL, Phase, One87 & Mc Mush

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten