Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Le nouveau Poplife

Le nouveau Poplife

zaterdag 08 oktober 2016

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


23:00 (einde rond 6:00)
fuif

€ 10
€ 15
www.poplife.be


Omschrijving

Le nouveau POPLIFE komt er aan… met een volledig nieuwe look, nieuwe dj’s die het team vervoegen en nog steeds een wondermooie setting en spannende extra’s.

“C’est magnifique, c’est fantastique!”

Poplife is een pionier in het nachtleven sinds de eerste parties in ’98. Poplife brengt waaghalzen van dj’s naar het podium, ontwerpt uitzinning artwork en decoratie en creëert niet alleen nachten die je niet licht vergeet ... maar ook een buitengewone ervaring. De tijden mogen dan veranderd zijn en de muziek geëvolueerd, op het eind van de rit wil iedereen nog steeds hetzelfde: plezier, opwinding, verrassing, ... En dat is waar wij voor zorgen! Met een fris team – een mix van ervaring en jonge gekheid – dat beats van vroeger tot nu in elkaar zal mixen, mooie en in het oog springende decoratie en een VIP-aanpak van als onze ‘genodigden’, mag je gerust opnieuw het onverwachte verwachten.

“Poplife, c’est clubbing.”

Aan sommige dingen gaan we niets veranderen … we gaan ons nog steeds volledig inzetten voor jullie amusement, jullie hoeven slechts één ding te doen en dat is een uitnodiging bemachtigen. Zonder uitnodiging, geen party .. Je vindt ze in selecte shops, bars en restaurants of je kan er één van onze mooie ‘angels’ in het straatbeeld voor verleiden ...

“Oh oui, a special treatment for me.”

Vol is vol! Als je zeker wil zijn dat jij en je entourage binnen kunnen, vraag naar onze custom-made arrangementen en dan werken we samen iets uit : we@poplife.be. Of koop je ticket in voorverkoop aan €10.

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten