Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Boogie Nights XL

Boogie Nights XL

zaterdag 10 september 2016

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


23:00 (einde rond 6:00)
fuif

€ 10
www.boogienights.be


Omschrijving

Boogie Nights is een exclusieve avond, gevuld met zowel tijdloze als hedendaagse hip-hop, sexy R&B en heel krachtige bass music. Dit legendarische party-concept van de Gentse Club 69, zoekt hogere regionen op en verhuist deze keer naar de bovenverdieping van Kunstencentrum Vooruit met zijn prachtige Ballroom.
Residents Black Frank, Gus en Big Poppe beschikken over alle talenten om een avond te creëren waarop urban music-lovers zich in de hemel wanen. Ze brengen daarvoor een uitgekiende mix van zowel oudere als nieuwe hits en pareltjes.
Helaas hebben de ‘godfathers’ van hip-hop “The Sugar Hill Gang” hun optreden gecancelled omwille van een benefiet voor de slachtoffers van 9/11 in New York, maar we zijn verheugd u te melden dat we een meer dan waardige vervanger hebben gevonden! DJ CASH MONEY, ook één van de ‘godfathers’ en een voorbeeld in de hip-hop cultuur wereldwijd.
Hij was de eerste dj die de drie titels van beste turntablist in Amerika op zijn naam mocht schrijven en de eerste DJ die door Technics werd opgenomen in de DJ Hall of Fame. Hij vond verschillende scratch technieken uit en remixte zowat alle grote namen uit de business van Snoop Dogg tot Busta Rhymes en Public Enemy. Hij staat nog steeds op de grootste podia ter wereld en het is een eer hem achter de decks van deze allereerste XL-editie van “Boogie Nights” te mogen verwelkomen.
Zij die er een extra speciale avond willen van maken, kunnen een VIP-tafel reserveren via: vip@boogienights.be

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten