Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Sem Thomasson

Sem Thomasson

zaterdag 10 november 2012

Casino Danscafé
Brugstraat 21, 3740 Bilzen


22:00 (einde rond 5:00)
club night

€ 10
€ 10


Omschrijving

Sem Thomasson is een jonge Belgische dj / producer. Geïnspireerd door muzikale vibes van zijn vader, begon hij te experimenteren met digitale samplers en synths rond zijn tiende verjaardag. De weg naar de elektronische dansmuziek werd al snel ingeslaan. Op de leeftijd van achttien jaar bracht Sem Thomasson zijn eerste plaat, resultaat van jaren van intensief hard werken. De deejay boekingen volgden slechts een korte tijd na de start van zijn rijke muzikale carrière kon niet beter gepland zijn. Hij is nu volledig voorbereid om de wereld te laten genieten van zijn eigenaardig geluid en talent door het maken van zeer toegankelijke dance tracks. Net in 2011 deed hij producties op labels als Stealth Records, Spinnin Records, V-Essentials, Ultra Records, Atlantic Records, Global Underground, Universal Music en remixes voor TV Rock, John Dahlback, Andain, Tom Novy, My Digital Enemy en Wally Lopez. Zijn debuut album 'Like This', met Colonel Red, op het etiket Fedde Le Grand's Flamingo Recordings sloeg de hitlijsten en kreeg massale steun rondom de wereld.

Niet alleen zijn zijn producties van een hoge standaard, ze lijken ook een enorme impact op het publiek hebben. Hij heeft veel feedback van niemand minder dan Steve Angello, Thomas Gold, Daddy's Groove, Bingo Players, Max Vangeli, Roger Sanchez, Erick Morillo, Laidback Luke, David Guetta, Joachim Garraud, Dj Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Wippenberg en vele, vele andere dj's en producers.

Afgelopen zomer speelde Sem op verschillende festivals en clubs als Tomorrowland (BE), Dance Valley (NL), Huis Clubbing Festival (BE), Les Ardentes (BE), Nikki Beach Miami (VS), La Plage (IBZ), Vagabundos Cafe ( IBZ), Coyote Club (PY) en Caracas Club (EGY).
Video's van optredens op http://www.youtube.com/user/ SemThomasson

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten