Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Silo invites Klockworks

Silo invites Klockworks

vrijdag 11 september 2015

Plan K / La Raffinerie
Manchesterstraat 21, 1080 St-Jans-Molenbeek


22:30 (einde rond 7:00)
techno fuif

€ 15
www.silo.be


Omschrijving

Niet zonder enige trots stelt Silo op vrijdag, 11 september een Klockworks label night voor. Er zijn wereldwijd immers maar een handvol label nights. Klockworks eigenaar, Ben Klock, is namelijk erg strict op de selectie . Silo vervoegt Village Underground (Londen), Off Sonar (Barcelona), Berghain (Berlijn) en een nader te bepalen club in New York als enige showcases deze helft van 2015.

De band tussen Ben Klock en Silo is dan ook niet nieuw en zoals zo vaak was Silo één van de eerste organisaties in België die het buitengewone talent van Ben Klock spotte. Zoals iedere techno-fan ondertussen weet, is Ben Klock uitgegroeid tot één van de boegbeelden van de hedendaagse techno scene. Niet alleen door zijn residentie in ’s werelds meest aanbeden techno-tempel Berghain in Berlijn en bijhorende Ostgut Ton label annex bookingsagentschap maar ook door zijn eigen Klockworks imprint.

Etapp Kyle & Ben Klock staan gans de nacht achter de decks en zullen naar goede gewoonte een prachtig op elkaar afgestemd techno-verhaal vertellen. Wees er deel van en dans met hen de nacht weg. In Silo’s nieuwste vaste spot, La Raffinerie te Brussel, een mythische locatie die nu ook een elektronische invulling krijgt en waar terug wordt gekeerd naar de intieme, underground sfeer van de originele Silo club.

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten