Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Tent in de rock

Tent in de rock

donderdag 12 april 2012

Tent op veld tussen Aldi en Carrefour
Gruisweg, 2170 Merksem


19:30 (einde rond 0:00)
concert

€ 3
€ 3


Omschrijving

Onze eerste editie van de TENT IN DE ROCK
En dit met 4 merksemse Groepen:

The Piles (+-20u): Een jonge groep van 5 jongeren die met hun hedendaagse rockmuziek de boel op stelten zet. Ze proberen het publiek mee te nemen door de sfeer die ze maken tijdens het optreden.

Fatal Move (+-21u): Deze merksemse jonge band bestaat al een paar jaar. Ze brengen een iets harde vorm van rock: namelijk metal, hardcore. Hebben regelmatig in het jeugdhuis bouckenborgh mogen optreden met veel succes.

Midnight Tatoo (+-22u): Deze iets oudere band bestaat nog maar 1 jaar maar zijn al reeds bekend bij hun bijhorende fans! Ze brengen een combinatie van street rock and punk.

Johnny Jailbird (+-23u): Venijnige riffs, scheurende solo’s en een attitude die het equivalent is van een welgemikte trap in de ballen: Johnny Jailbird is een band die niet met 2 woorden spreekt. Dit is smerige, ongemanierde rock ‘n’ roll waarbij de cultureel verantwoorde wetten van de goede smaak vakkundig aan de laars worden gelapt. Het rockt en het swingt, het is catchy en in your face. Kortom, ideale stuff voor bij een pintje of drie.


Dranken aan democratische prijzen van 1€25

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten