Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Retie Rockt 2015

Retie Rockt 2015

zaterdag 13 juni 2015

't Schijf
Hobrugstraat, 2470 Retie


13:00 (einde rond 3:00)
festival

€ 15
€ 20
www.retierockt.be


Omschrijving

Op zaterdag 13 juni 2015 is de prachtige en intieme weide van ’t Schijf weer de thuisbasis voor Retie Rockt. Deze 11e editie laat zich kenmerken door toppers van eigen bodem maar ook van daarbuiten. Dat het een stevige editie zal worden staat rotsvast.

Met Orange Goblin prijkt er een internationale topact bovenaan de affiche. Hun eigen, zware sound, ergens tussen doom, stoner, classic metal en 70’s heavy-rock, geeft Orange Goblin een verdiende plaats tussen de beste Britse metalbands. Gooi daar nog een geweldige live-reputatie bij en hun vermogen om van ieder evenement een fantastisch feest te maken, en je hebt gewoon één van de beste rockbands ter wereld. Het in 2012 uitgebrachte album ‘A eulogy for the damned’ gaf hen terecht deze reputatie. Dit hebben ze nogmaals bevestigd met hun recentste ‘Back from the abyss’. De afgelopen jaren heeft Orange Goblin verschillende festivalweides plat gespeeld zoals Hellfest, Sonisphere, Roadburn en Graspop Metal Meeting. En deze keer is Retie Rockt aan de beurt!

Sinds hun zilveren stek op Humo’s Rock Rally in 2010 blijft Psycho 44 stevig in opmars met hun scheurende gitaarriffs, stampende tempo en geweldige mix tussen hardcore punk en zware stonerrock. Een uitverkochte AB en een ontplofte Marquee op Pukkelpop kunnen ervan getuigen! Na het uitbrengen van debuutplaat ‘Suburban Guide To Springtide’ heeft dit Antwerpse viertal alvast genoeg materiaal om Retie Rockt helemaal gek te maken!
The Vintage Caravan is een zeer jonge band uit Ijsland met een voorliefde voor classic hard rock en stoner. Ze staan helemaal klaar om het Europese vasteland te veroveren. Op 13 juni mogen ze in Retie komen tonen wat ze waard zijn. Fifty Foot Combo is dan weer erg sexy en soms weer agressief, maar altijd meeslepend en klaar voor actie! Deze unieke Belgische band draait al meer dan 20 jaar mee en brengt zoveel energie op het podium dat stilstaan onmogelijk wordt.

Een andere energiebom is King Hiss. Een Belgische band die intense rock, forse stoner en een straffe stem moeiteloos vermengt. Wolfskop is zo’n band die muzikaal erg sterk is, maar ook steeds wil entertainen. Bij dit Eindhovense viertal gaat stevige rock ‘n’ roll dan ook perfect samen met een flinke portie humor. Met The Black High hadden we ons geen betere festivalopener kunnen wensen. Strakke drums en bruut riffwerk vormen dan ook de rode draad op 13 juni in Retie. Een prima voorsmaakje dus!

Afsluiten doen we naar jaarlijkse gewoonte met de Rude Boys Outta Jail Soundstation die ongetwijfeld voor een flinke afterparty zullen zorgen op het podium!

NIEUW!
Voor al wie met lustige dansbenen zit of voor wie even uitgerockt is, is er vanaf dit jaar onze ‘Draaischijf’! Een nieuwe dj-club waar house, electro, minimal en andere beats hun onderdak vinden. Komen allemaal draaien in de draaischijf: Cauchy, Concenza, Wheely, Signal Chef, Brownstallion Soundsystem en Driver b2b ShadowCast!

De 11e editie van Retie Rockt is er voor de kenners, de ontdekkers, de gezelligheidszoekers en dit jaar dus zelfs voor de dansers!

Tickets kunnen online besteld worden. De voorverkoop start op zaterdag 28 februari 2015 vanaf 11u00 via www.retierockt.be/tickets. Vanaf 7 maart zijn er ook een beperkt aantal hard tickets beschikbaar bij Café Folia en KBC Bank Retie, voor al diegenen die nog eens een authentiek ticket in handen willen hebben of voor diegenen die dat ‘internetgedoe’ gewoon maar niks vinden. De editie van 2014 was uitverkocht, dus wees er dit jaar zeker tijdig bij!

Praktisch
Retie Rockt 2015
Zaterdag 13 juni
Gemeentepark 't Schijf
Hobrugstraat – Retie

Tickets
VVK: € 15 + € 1,25 servicekost
KASSA: € 20
Online tickets: www.retierockt.be/tickets

Meer informatie
www.retierockt.be
info@retierockt.be

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten