Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Nachtruis

Nachtruis

vrijdag 13 oktober 2017

katerhoek
ijzerenhand, 9910 Ursel


20:30 (einde rond 4:30)
fuif

https://www.facebook.com/events/1943318625882324/


Omschrijving

Ons gloednieuwe 'Nachtruis'-concept koppelt fijnzinnige houseplaten aan pulserende undergroundtechno. Chicago en Detroit onder hetzelfde dak! Entreeprijs? 0,0 euro maar dan zonder aan kwaliteit in te boeten.

LINE-UP

✖✖ DJ KOZZ ✖✖

In de jaren ’90 stond deze technolegende mee aan de wieg van Kozzmozz, de legendarische feestjes in de Vooruit. Hij deelde er de decks met de grootsten op aarde zoals Robert Hood, Speedy J, The Advent en Jeff Mills.
Daarop volgenden boekingen op Dour, Pinkpop en verscheidene clubs in Berlijn. Vandaag heeft hij een vaste radioshow op Urgent en zijn zijn sets nog even energiek en vernieuwend als toen.
Een waardige headliner zegt u? Dat is nog een understatement.

✖✖ Brecht D. b2b BOYSEN ✖✖

Deze twee jongens uit het Maldegemse House of House-kamp speelden reeds in Decadance en bundelden hun krachten deze zomer op Antique-Air. Van een vliegende start gesproken! Volgende halte? Nachtruis!

✖✖ TrasherKru ✖✖

Vaste waarde TrasherKru kent u misschien van Jackhammer Festival en Den Atelier. Ook bij ons blaast deze vinyl-dj steevast het dak eraf met diverse underground classics en andere onverwurmbare technotracks. Op Nachtruis zal dat niet anders zijn.

✖✖ Førsitter ✖✖

Deze Førsitter van het Lovendegemse JH Dino kent u misschien als allround party-dj op talloze klj -en chirofuiven. Op Nachtruis ontdekt u echter zijn alter ego en serveert hij met veel enthousiasme de crème de la crème van techno in de brede zin van het woord.

✖✖ Edlev & Démani ✖✖

Deze dj en producer zet zijn alter ego Sidelane even aan de kant om zich ten volle te focussen op zijn houseproject Démanii! Een paar maanden geleden maakte hij reeds een catchy remix voor Rocket Balloons en op Nachtruis stelt hij met minstens evenveel animo ook zijn nieuwe releases voor. Dat doet hij samen met partner in crime Edlev – aka Mr. Velde – die van de Kadans komt overwaaien.

Nachtruis vindt plaats in een compacte zolderkamer boven De Katerhoek. Het zorgt voor een exclusieve undergroundomgeving en is ideaal voor kleine raves met een maximale sfeer.

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten