Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Brussels Electronic Marathon

Brussels Electronic Marathon

vrijdag 14 oktober 2016

30 locaties
centrum, 1000 Brussel


12:00 (einde rond 6:00)
festival


Omschrijving

Binnenkort start de eerste editie van het driedaagse festival Brussels Electronic Marathon. Gedurende drie dagen worden er op een 30-tal locaties in Brussel allerlei voorstellingen, workshops, tentoonstellingen, concerten, DJ-sets, live optredens en muziekinstallaties georganiseerd.

BEM wil het grote publiek de kans geven om kennis te maken met de verscheidenheid en rijkdom van de Brusselse elektronische muziekwereld. Tijdens meer dan 40 verschillende evenementen, zullen zo’n 100 Brusselse artiesten u overtuigen van de culturele rijkdom die Brussel te bieden heeft. Plan nu je trip naar Brussel van 14 tot 16 oktober 2016!

BEM is een project van het collectief voor elektronische muziek FTRSND, in samenwerking met de teams van de volgende lokale concepten: Bedroom Beats, Bepotel, Blue Cheese, Bulex, BuzzOn Your Lips, Cosmic Pop Records, Deep Heat, Deep In House, Early Late, Eating Records, Electronical Reeds, Fondation Sonore, Fragments, High Needs Low, Holger, Just Chillin’, KickBack, Leftorium, Los Ninos, MacSwell, Moonlight, Play Label Records, Re:Fresh, Trahace, Under My Garage, Vlek, Wired Electronics.


Surf nu naar de website www.bem.brussels voor meer informatie. Aan de hand van een handige interactieve kaart van Brussel, ontworpen door Florian Doucet, krijgt u een overzicht van de verschillende activiteiten per dag, zodat u alvast uw route kan plannen.

Ook vindt u er een lijst van de 30+ Brusselse muziekcollectieven die meewerken om van Brussels Electronic Marathon een unieke beleving te maken. Een 100% Brusselse line-up en zulke verregaande samenwerking tussen alle actoren van de lokale
muziekwereld zijn nooit eerder gezien in België. Hier wordt geschiedenis geschreven. Ook kan u er het volledige programma downloaden in pdf-formaat zodat u het op uw smartphone kan raadplegen tijdens het hele weekend.

Uiteraard kan een voorstelling van de documentaire “The Sound of Belgium” niet ontbreken. Daarvoor kan u terecht op zondagnamiddag in 4041 Space in de Ravensteingalerij. Op diezelfde locatie zal er gedurende de drie dagen van middag tot middernacht een BEM-infostand te vinden zijn.

Op vrijdagnamiddag kunnen de creatievelingen onder ons zich wagen aan een introductie muziekproductie in het gerenommeerde SAE instituut. Zondagnamiddag worden er ook op verschillende plaatsen “electronic brunches” georganiseerd.


Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten