Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Crisisfestival

Crisisfestival

zaterdag 16 juli 2011

Crisisterrein
Kasteelstraat, 3071 Erps-Kwerps


14:00 (einde rond 03:00)
festival


Omschrijving

Ondanks de smeekbede van de 3000 aanwezigen in 2010, blijven we bestookt worden met allerhande crisissen: de kernproblemen in Fukushima, de oorlogen in het Midden-Oosten en niet te vergeten het uitblijven van een volwaardige regering in België. Het is dus nogmaals tijd om alle zorgen voor één dag te vergeten op het Crisisfestival in Erps-Kwerps.
“Het derde jaar willen we vooral bevestigen, bewijzen dat onze aanpak werkt. We bouwen verder op onze ervaringen van de twee voorbije edities: die verliepen telkens vlot en onze grootste uitdaging is om ook dit jaar de bezoekers een kwalitatieve dag aan te bieden. Een festival waar de mensen grazag naartoe willen komen om zich te amuseren, weg van alle stress.” zegt Tom, één van de organisatoren.
De CRISISformule blijft grotendeels dezelfde: animatie voor de kleinsten in de namiddag, daarna optredens in uiteenlopende muziekgenres op het podium, tot een echt dansfeest in de late uurtjes. Terwijl de kinderen zich kunnen bezighouden op de springkastelen, in een roze prinsessencaravan en met het bakkenstapelen, genieten de ouders van een frisse pint, een frietje en de bands op het podium.

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten