Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Funky Fabric: Walk like an Egyptian

Funky Fabric: Walk like an Egyptian

zaterdag 16 september 2017

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


22:30 (einde rond 5:00)
fuif

www.funkyfabric.be


Omschrijving

Op zaterdag 16 september ontvangen we je op koninklijke wijze in de catacombes van Kunstencentrum Vooruit met alle meezingers en -dansers uit de popmuziek van de afgelopen 30 jaar.

Na een korte zomerstop gevuld met tientallen gezellige strand-apero’s, muzikale festival-intermezzo’s, gegrild lekkers op de barbecue en liters zonnecrème, pikken we ook bij Funky Fabric de kleurrijke draad van het najaar weer op.

Naar goede gewoonte nemen we iedereen mee op een muzikale tijdreis en dit keer nemen we die heel letterlijk. We keren zo’n slordige 2000 jaar terug in de tijd… naar Alexandrië. Naar het feërieke oude Egypte met piramides, sfinksen en oases. Met hiëroglyfen, farao’s, kamelen en palmbomen...

“WALK LIKE AN EGYPTIAN”, de 80’s hit van meidengroep The Bangles, bracht ons op dit ludieke thema én een leuk idee. Post je eigen filmpje of foto met het welbekende dansje, tag je vrienden EN de Funky Fabric pagina in je bericht en maak kans op een leuke verrassing!

Wie dit feest GRATIS wil meemaken zal zich moeten haasten en ONLINE zijn ticket bestellen. Koop voor €10 drankbonnetjes en download je GRATIS ticket.

Indien je deze EARLYBIRD-formule hebt gemist, niet getreurd, voor €5 extra kan je ook nog tickets bemachtigen. Hou er wel rekening mee dat Funky Fabric zo goed als altijd op voorhand uitverkoopt ...

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten