Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Maxximum

Maxximum

zaterdag 16 november 2013

Forty Five
Bootstraat 9, 3500 Hasselt


23:00 (einde rond 6:00)
fuif

€ 10
€ 15
www.stubru.be


Omschrijving

De Maxx op Studio Brussel, stoomt je iedere zaterdag tussen 13u en 16u klaar voor de juiste party-mood. Iedere week selecteren ze er zorgvuldig de allerleukste dansplaten en worden de luisteraars verwend met vele weggeefacties zoals toffe cd’s en gratis tickets voor de hipste feestjes: lang leve het weekend van Studio Brussel!

Sinds enkele jaren komt De Maxx ook bij het publiek op de dansvloer. Er waren reeds edities in steden als Oostende, Brugge, Antwerpen en Hasselt waarbij de dj’s keer op keer tot de nok gevulde zalen in lichterlaaie zetten. Dit wordt de eerste en enige Maxximum party voor 2013 dus zorg dat je erbij bent! Maxximum strijkt op zaterdag 16 november neer in de Forty Five in Hasselt.

De beste clubplaten van het moment worden u voorgeschoteld door muzikale duizendpoot Davidov die je onder meer vaak in de Gentse Culture Club aan het werk ziet. Tweede dj. van dienst is Skyve, die mixen levert voor o.a. Gunter D. en de platen kiest in De Maxx. Zij doen hun ding in een aangepast decor in de Forty Five. U zal daarbij extra opgezweept worden door Studio Brussels eigenste MC en De Maxx presentatrice, Ilse Liebens die voor deze gelegenheid ook zelf achter de decks kruipt.

Je weet dus waaraan je je op deze party mag verwachten: simpelweg: ‘de max’ van een avond ! En wil je thuis al in de mood geraken of het allemaal nog eens herbeleven dan zijn er uiteraard ook de razend populaire compilaties van De Maxx waarvan ondertussen al 27 edities verschenen.

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten