Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

BONKEN MET *****

BONKEN MET *****

vrijdag 20 november 2009

Zaal De Zwaan
Stationstraat, 2220 Heist-op-den-Berg


21:00 (einde rond 05:00)
fuif

€ 3
€ 5


Omschrijving

Waarde parochianen, in deze barre tijden van boeren die protesteren, slechte gatfuiven en Mexicaanse griep, voelt het OLF zich genoodzaakt op te roepen tot een betere wereld.
Laat ons daarom wederom...

BONKEN
MET
*****

De Openbaring

Zak op 20 November 2009, in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest, af naar Zaal de Zwaan in Heist op den Berg, om samen met al je vrienden, vriendinnen, vijanden, dienaars en oversten, de Goede Boodschap op een wel héél aangename wijze uit te dragen! Wij bieden je de beste dj's uit het heilige roster, maken van de Zwaan de knapste danskathedraal uit de geschiedenis en willen vooral onze blijde bezoekers zegenen met een avond om nooit meer te vergeten.

HOLY HOUR, van 21u30 tot 22u30
Wij bieden onze bezoekers een arsenaal topdranken aan ! Straffer nog, onder het motto "één is maar alleen", kunnen jullie tijdens ons holy hour allen profiteren van twee zondes aan de prijs van één.

De inkom kost je slechts 5 euro aan het portaal. Wil je alvast zeker zijn van een ticketje tot onze hemel, koop dan je kaartje voor aan 3 euro! In Heist op den Berg bij staminee De Living, café De Oude Ketel en café 't Hoekske, of vraag het aan je lokaal koorknaapje!

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten