Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Complex invites Code Black

Complex invites Code Black

zaterdag 20 december 2014

Discotheek Complex
Grote Baan 108, 9100 St-Niklaas


22:00 (einde rond 6:00)
jump fuif

€ 8
€ 8
www.complex.be


Omschrijving

Er is een nieuwe club in het land en het is een bijzondere want het is de enige club die het publiek de hardere elektronische stijlen als hard-style, tek, jump, hardhouse en hardcore (techno), aanbiedt. Genres die nochtans zo populair zijn bij de jeugd als we kijken naar het succes van de hard-dance stages op alle grote, leidinggevende festivals als Tomorrowland, Summer Festival en Laundry Day om er maar enkele te noemen. Genres die echter geen plaats meer kregen in de Belgische - en dan zeker Vlaamse - club-scene ... tot nu ...

De makers van het beroemde Cherry Moon merk presenteren met trots hun nieuwe venue: Complex. Een club van de hoogste kwaliteit met heel wat speciale effecten, lasers, licht-shows en uiteraard een eerste klasse geluidsinstallatie. De club is opgedeeld in vier verschillende area’s. De ‘main room’ is de plaats waar de grootste actie plaats vindt. De residents en (internationale) gasten kiezen er resoluut voor de hardere stijlen waarop het publiek steevast compleet uit de bol gaat. Level 1 vind je op de eerste verdieping en is de hele nacht lang het domein van de beste EDM sounds. Crazy, sexy & hard, staat ook hier de muziek centraal en gaat het erom dat er gedanst en genoten wordt. De club heeft ook een aparte VIP ruimte met VIP en tafel bediening en het beste uitzicht op het gehele complex en de dansvloeren. De foyer tenslotte is de perfecte spot om even te gaan afkoelen met een lekkere snack uit de snack bar of om het merk met de laatste trends op het vlak van mode en accessoires te gaan ontdekken in de Complex store.

Complex opent iedere zaterdag de deuren en op zaterdag 20 december hebben ze een speciale gast op bezoek: Code Black. Code Black mocht al aantreden op events als Defqon.1, Qlimax, Mysteryland, Tomorrowland, HardBass en Decibel. Hij wordt algemeen beschouwd als één van de grootste talenten die hard-style heeft voortgebracht. Recente hits als 'Can't Hold Me Back' en 'Brighter Day' hebben zijn buitengewone expertise als één van die de absolute top hard-style producers bevestigd. Voeg daar nog zijn stage présence en frisse muzikale ideeën aan toe en je begrijpt meteen waarom hij zo gerespecteerd wordt door zijn collega’s en fans over de hele wereld. Zo kwam hij vorig jaar ook voor het eerst in de DJ Magazine Top 100 van beste dj’s ter wereld binnen op nummer 92. Dit jaar ziet het er nog beter uit. Bereid je dus al maar voor op een overweldigende gig in Complex.
Hij krijgt de volle support van Complex residents en ‘usual suspects’ als Pat B, Davoodi, C-Noize and Graham Dunn die de grote zaal al menigmaal in vuur en vlam hebben gezet sinds de opening. Steve Romani en Marlo brengen de heetste EDM sounds naar Level 1. Een avond voor al diegenen die stevig willen feesten.

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten