Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Doomsday Festival

Doomsday Festival

zaterdag 21 december 2013

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen


20:00 (einde rond 6:00)
festival

€ 42
€ 50
www.doomsday.be


Omschrijving

De profetie van de Maya’s bleek incorrect of op zijn minst niet erg accuraat. Het leven gaat verder, de natuur overwint en een nieuw era kan beginnen. Kortweg: “The New Beginning”: When Nature Overcomes and Overrules All. Aangezien de eerste editie uitverkocht was met 10.000 bezoekers is er dus wel degelijk ruimte voor een elektronisch muziek festival in Antwerpen en een vervolg was dan ook de logische volgende stap.

Nachtcultuur vzw organiseert op zaterdag 21 december dan ook de tweede editie van dit grootse festival: DOOMSDAY FESTIVAL. 4 zalen, gehost door enkele van de meest bepalende organisaties op vlak van de elektronische live – en dance muziek: Untitled!, Antwerp CityFlow, Hertz, Liberty White, Incubate (NL) & Buzz On Your Lips. ‘s Lands hipste party-phenomenon Kissinger zal de vipruimte verzorgen.

Doomsday is wederom het grootste, nieuwe, frisse evenement van het najaar. Verwacht een impressionant visueel spektakel uitgewerkt rond dit concept met de nieuwste muziek, u gebracht door gevestigde waarden in de elektronische muziekwereld en duizenden enthousiaste jongeren. Het wordt een mix van minstens 6 verschillende muziekstijlen in 4 zalen op 1 locatie.

De muziek is de drijfveer van dit evenement en het is een event voor alle leeftijden, zolang je maar een muziekliefhebber of partyfanaat bent.

Volgende grote internationale kleppers en subcultuur iconen staan op de affiche: Sven Väth (Ger), Len Faki (De), Agoria Presents Forms (Fr), Mount Kimbie (Uk), Pendulum (Aus), Blawan (Uk), Planetary Assault Systems (Uk), Ben Klock (De), Perc (Uk), Caspa (Uk), Matador (Ie), Friction (Uk), Extrawelt (De), Igorrr (Fr) om maar enkelen te noemen.

Het festival gaat door in Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen, België op zaterdag 21 december 2013. We bieden een mix aan van Techno, Elektro, Minimal, House, Crossover, Industrial, Dubstep en Drum & Bass, elk vertegenwoordigd door de beste nationale en internationale artiesten.

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten