Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Hindu Nights

Hindu Nights

zaterdag 22 oktober 2016

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


23:00 (einde rond 6:00)
fuif

€ 15
€ 19
www.kozzmozz.com


Omschrijving

Een paar maanden geleden vierde Hindu Nights hun 10de verjaardag en het ziet ernaar uit dat er nog 10 nieuwe jaren volgen vol rock 'n roll.
Het geheim van Hindu Nights is het selecteren van goede jonge bands en het spelen van de juiste nummers. Of het nu The Beatles, Amy of Alt J., of The Streets en Oasis, of zelfs New Order en Underworld is... wat deze nummers gemeen hebben is dat ze rock 'n roll uitstralen en dat meisjes er gewoon gek op zijn.
De line-up wordt deze keer aangevoerd door Cherry Cola DJs (Camden, Londen). Alan is de oprichter van Cherry Cola, Londen's langst lopende rock 'n roll club night die de beste bands en dj’s - The Cribs, Mystery Jets, Carl Barat, Brian Jonestown Massacre, enz.. - ontvangt sinds 2006. Mark tourde met Noel Gallagher’s after-shows, draaide op de Pretty Green en Weekend Offender parties en privé events van GQ magazine. Hun playlist bevat tunes als This Charming Man van The Smiths, Stevie Wonder ‘s ‘Signed, ‘Sealed, Delivered’, Rocks van Primal Scream, The Beatles’ I Want To Hold Your Hand en Blurs’ Boys & Girls.
In goede traditie staat ook een geweldige live band gepland om middernacht. Deze keer is dit Curtis. Zij brengen een fantastische tribute aan het geweldige Joy Division. Na hun laatste concert in Dublin Castle in Londen schreef de lokale pers het volgende: “Ook al heeft de zanger de looks van Ian Curtis, hij beledigt ons niet met een te zuivere imitatie. Hun door gitaar doordrongen sound leunt zwaar aan bij Warsaw en JD op zijn post-punkiest. Curtis speelt hard. In termen van energie en toewijding is dit het dichtst dat je bij het echte werk kan komen”.

Residents Hindu Radio Dj's begonnen alleen maar te dj’en om op hun eigen events te kunnen spelen... Klassiekers in hun sets zijn onder meer Happy Together van The Turtles, Arctic Monkeys’ Mardy Bum, The Rolling Stones met Paint It Black, Love Will Tear Us Apart van Joy Division en Kasabian’s Fire.

Dilly Boys copiëerden de Hindu Nights avonden en noemden het Date With The Night. Een geniale inval. ;-) Gelukkig hebben we de boys heel graag omdat ze er bij waren van in het begin en een goed feest altijd zien zitten. Enkele van hun lievelingsnummers zijn Last Nite van The Strokes, The Libertines met Can’t Stand Me Now, The Supremes’ Where Did All Our Love Go, Babyshambles met Delivery en Twist & Shout van The Beatles.
Je weet dus opnieuw waar je je mag aan verwachten en ook dat is één van de sterktes van Hindu Nights. Laten we er dan maar invliegen met heel veel drank en ‘peace & love’. Want uiteindelijk gaat het enkel maar daarover: een perfecte avond uit met je beste vrienden!

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten