Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Star Warz presents ‘15 years of CRITICAL MUSIC’ Belgium

Star Warz presents ‘15 years of CRITICAL MUSIC’ Belgium

vrijdag 22 december 2017

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


22:30 (einde rond 6:00)
drum & bass party

€ 15
€ 19
www.starwarz.be


Omschrijving

Star Warz heeft al zowat alle opkomende en gevestigde artiesten en labels uit de scene op bezoek gehad en het is één van de partners van Tomorrowland sinds dag één. Enkele van de vele legendarische Star Warz parties zijn: alle Metalheadz avonden, 20 Years of Ram records, 15 Years of Virus Recordings & Soul:ution, 10 Years of Exit Records, 10 Years of Shogun Audio en zo gaat de lijst verder. Stuk voor stuk buitengewone avonden die in de geschiedenis boeken van Drum ‘n’ Bass gegrift staan. En nu Critical Music hun 15de verjaardag viert, komen ook zij graag terug voor die speciale Drum ‘n’ Bass vibe waar Star Warz zo gekend voor is. Ze zouden gewoonweg voor niemand anders dan Star Warz kunnen kiezen om deze 15de verjaardag in België te komen vieren.

Critical Music bracht dit jaar hun 100ste release uit in het jaar van hun 15de verjaardag. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren verscheen eerder het album ‘Fifteen Years Of Underground Sonics’. Het bevat het brede spectrum van Drum ‘n’ Bass dat de Critical sound vertegenwoordigt. Dit exceptionele ‘15’ album is zowel gedurfd als mooi en zal zeker de tand des tijds in de geschiedenis van Drum ‘n’ Bass doorstaan.

Zoals label-baas Kasra uitlegt: “Gedurende de voorbije 15 jaar heeft het label dat ik destijds als hobby begon, mijn leven overgenomen. Ik prijs mezelf zeer gelukkig om met zoveel uitmuntende artiesten te hebben mogen samenwerken, om hen overtuigd te hebben van hun creativiteit en de wereld te mogen rondreizen terwijl ik de sound waar ik van hou mag verspreiden. Ik denk graag over ons als een label dat vooruit kijkt en focust op de toekomst en daar statements over maakt zonder onze kern idealen te verloochenen, dat wil zeggen zeer opwindende muziek uit brengen die rond het 170bpm tempo ligt. Met dit in gedachten, wou ik een album uitbrengen dat een reflectie is van waar het label nu staat en waar het naartoe gaat, een momentopname van de muziek die de Critical sound vertegenwoordigt door vaste label artiesten en enkele vrienden van mijn eigen keuze. Dit album is de visie van Critical Music in 2017 en een grote dank u aan iedereen die er de laatste 15 jaar deel van uitgemaakt heeft.”Line-up:

Mefjus, Emperor, Kasra, Klax, Monty, Pamb & Harsh, One87, Cedex & Underground, Solace, Miles ; Hosted by Mc Maksim, MC Mush & MC 3XB

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten