Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Bonzai Retro

Bonzai Retro

zaterdag 23 november 2013

Ethias Arena Hasselt
gouverneur verwilghensingel 70, 3500 Hasselt


20:00 (einde rond 6:00)
fuif

€ 34
www.bonzairetro.com


Omschrijving

Op zaterdag 23 november zal de Studio @ Ethias Arena te Hasselt opnieuw getransformeerd worden in een onvergetelijke party uit de nineties. Op grote vraag keert de Bonzai crew immers terug, groter en beter dan ooit, voor een nieuwe, knotsgekke retro party.
Vorig jaar, tijdens een compleet uitverkocht ‘20 Years Bonzai’, ontplofte de zaal maar dit jaar gaat het dak er volledig af wanneer het Bonzai team samen met een 19-koppige DJ line up, verspreid over 2 zalen, het stof zal doen opwaaien met de beste retro classics van weleer.
De ‘Main Room’ wordt aangevoerd door de Bonzai All Stars die deze zomer opnieuw een retro stage hostten op het machtige Tomorrowland festival, met daarnaast nog 10 namen die tijdens de jaren ’90 week in week uit het mooie weer maakten in de Belgische EDM scene, zowel in de discotheken als in de studio en de dance charts. We denken aan namen als DJ Ghost, Yves Deruyter, Bountyhunter, Zolex, Jan Vervloet, Dave Davis, ....
Nieuw dit jaar is de tweede zaal. In de ‘After Hour Room’ vind je nog eens 8 absolute toppers uit het Belgische nachtleven met Airwave vs Quadran, Marko, Eric B, Tofke en meer. Zij halen alle klassiekers uit de kast voor dat perfecte after hour gevoel van weleer.
Net als vorig jaar gaat er speciale aandacht naar extra’s als dansers, lasers, podia, ... zoals op de echte raves in de jaren ’90! En voor de geïnteresseerden, zijn er dit jaar voor het eerst gelimiteerde VIP-tickets voor het vip-deck verkrijgbaar.

Wie voor of na het event in de sfeer wil komen of blijven, schaft zich best de nieuwe compilatie ‘Bonzai Retro 2013’ aan. Die komt uit op 25 oktober en bevat dit jaar niet minder dan 3 cd’s. De eerste vol ‘full lenght unedited’ digitaal geremasterde tracks voor de main room, de tweede met idem ditto voor de after-hours room en op cd drie een exclusieve mix van de Bonzai All Stars.


Zowel het event als de cd worden ondersteund door grote campagnes op Jim TV, 2BE, VTM en Hit FM. Het event zal de avond zelf ook live worden uitgezonden op verschillende airwaves en dit voor de eerste keer in dual live stream maw er komt een aparte live stream voor beide zalen.

Tijd om de kast open te trekken, dat oude Bonzai T-shirt te zoeken en je klaar te maken voor het grootste retro event van 2013!

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten