Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Star Warz presents Shogun Audio

Star Warz presents Shogun Audio

vrijdag 23 december 2016

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


23:00 (einde rond 6:00)
drum & bass party

€ 15
€ 19
www.starwarz.be


Omschrijving

Meer dan 15 jaar verder en Star Warz is levendiger dan ooit. Hun vibraties bereikten deze zomer het Outlook Festival in Kroatië en Tomorrowland in eigen land. Ze worden gevoeld bij alle leidinggevende Drum ‘n’ Bass labels ter wereld: van Metalheadz tot RAM, van Virus tot Critical Music en ontelbare anderen. De vorige editie op 1 oktober was uitzinnig met een zaal vol echte Drum ‘n’ Bass fans die zich volledig lieten gaan op de sounds van DJ Marky en zijn Innerground Records labelgenoten en Klute met enkele van zijn Commercial Suicide all stars. Voor devolgende editie is Shogun Audio terug met meer zware Drum ‘n’ Bass actie. De laatste keer dat zij de Vooruit aandeden was meer dan twee jaar geleden toen ze er hun 10de verjaardag kwamen vieren en ze stonden al een tijd te popelen om terug te komen. Nu is het zo ver en ze brengen enkele bekende gezichten evenals nieuwe rijzende sterren mee.
Sinds de oprichting in 2004 ontwikkelde Shogun Audio zich tot één van de meest invloedrijke labels in de dance muziek van vandaag. Gestuwd door oprichters Friction en K-Tee is het Shogun merk nu een allesomvattende en onstopbare Drum ‘n’ Bass mastodont geworden die sommige van de meest adembenemende beats over het gehele bass spectrum en erbuiten, op de wereld loslaat. Hun motto: als het goede muziek is, laten we ze uitbrengen!

De crew van exclusief bij Shogun Audio getekende artiesten is van het hoogste niveau en brengt enkel het allerbeste op het vlak van Drum ‘n’ Bass, dubstep en bass music uit; Icicle, Technimatic, Fourward en vele anderen brengen allemaal een eigen, typisch geluid aan dat er voor zorgt dat de Shogun naam constant evolueert en groeit. Achter dit welvarende label zitten ook goed lopende events. De Shogun Audio sessies in de Londense Cable club en Brighton’s Digital staan synoniem met de beste avonden in het land en Europa. Op dit moment lopen er ieder jaar zo’n 40 Shogun events zowel in de UK als aan de andere kant van de wereld, zover als Australië en Rusland maar ook Hongarije, Kroatië en Oostenrijk en nu dus ook België. Voeg daar nog de Shogun Audio Podcasts aan toe evenals hun shows op Ministry of Sound radio, Rinse FM en nu ook BBC Radio 1’s Drum & Bass Show en het is duidelijk dat Shogun over de hele wereld zit en niet meer te stoppen is.
Wij zijn dan ook meer dan verheugd om hen opnieuw te mogen verwelkomen met enkele van hun fijnste artiesten van het moment.

Icicle
www.facebook.com/IcicleMusic

Technimatic
www.facebook.com/Technimatic

Fourward presents ‘Expansion’ album
www.facebook.com/fourwarddnb

Prolix
www.facebook.com/ProlixUK

Ed:it
www.facebook.com/Edit0dnb

Hypoxia
www.facebook.com/hypoxiadnb

One87 & Mc Mush
www.facebook.com/one87dnb
www.facebook.com/MC-Mush-212087525483326

Tito & Echo Virus
www.facebook.com/TitoStealthBombers
www.facebook.com/djechovirus

Hosted by Mc Mush & Mc Nice

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten