Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Eat, sleep, TEK, repeat!

Eat, sleep, TEK, repeat!

zaterdag 24 januari 2015

Discotheek Complex
Grote Baan 108, 9100 St-Niklaas


22:00 (einde rond 6:00)
jump fuif

€ 10
www.complex.be


Omschrijving

Met de voormalige Cherry Moon crew aan het roer, is de Complex club in Sint-Niklaas zich snel aan het ontpoppen tot nieuwe thuishaven van alle fans van genres als Hardstyle, Tekstyle, Jumpstyle, Freestyle en Hardcore. Genres die zo populair zijn bij de jeugd als we kijken naar het succes van de Harddance stages op alle grote, leidinggevende festivals als Tomorrowland, Summer Festival en Laundry Day om er maar enkele te noemen. Genres die echter geen plaats meer kregen in de Belgische - en dan zeker Vlaamse - club-scene ... tot nu ... Na een fantastische maand december die werd afgesloten met een buitengewone New Year’s Eve Party, is Complex nu klaar om er ook in januari hard tegen aan te gaan.

Op zaterdag 24 januari presenteert Complex een grootse line-up met de beste Jump & Tekstyle namen. De vaste Complex residents krijgen dan het gezelschap van serieuze Tek kleppers als Teka B en Dynamic van Cherry Moon, Tekforcez van Tek-A-Liciouz, Miss Puss van Borderline en Tekvaderz van Summerfestival. Zij zullen een beestige atmosfeer creëren waarin de crowd luid zal scanderen: Eat, sleep, TEK, repeat!

Complex heeft een tweede zaal met de naam LEVEL ONE. Iedere zaterdag kan je er vanaf 23u. genieten van de beste Deep House, Tech House & Techno met een lekker drankje of cocktail aan de bar. Even afkoelen in de comfortabele sofa’s of de actie vervoegen op de dansvloer. Deze zaal heeft een eigen rokerszaal en toiletten. Meer info op: www.facebook.com/level1sn

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten