Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Bicky Fest

Bicky Fest

vrijdag 26 november 2010

Bouckenborgh
Bredabaan 561 B, 2170 Merksem


21:00 (einde rond 03:00)
chirofuif

€ 5
€ 5


Omschrijving

Hier is het weer: de party van het jaar! De overheerlijke authentieke Bicky burgers aan de onvoorstelbare prijs van 1,50 euro, pils en frisdrank eveneens aan 1,50 euro, een inkom van slechts 5 euro en in ruil 8 top DJ's die heel Bicky Fest lang iedereen laten swingen.

Dit jaar weer een beetje groter dan vorig jaar. We hebben namelijk dit jaar 8 bangelijke DJ's in tegenstelling tot de 3 DJ's van vorig jaar! We hebben 2 zalen in plaats van 1! En we hebben meer Bicky burgers! Groot is het, maar groter zal het worden!

Wie overigens naar onze Bicky Fest DJ Finals komt op 12 november in JC Bouckenborgh krijgt 1,00 euro korting op de inkom op Bicky Fest. Dus allen daarheen!


Onze eerste room is de Main room waarin alle electro en commercieel fans! Als aperitief serveren we jullie hier één van onze DJ contest winnaars. De DJ contest houden we om ook minder bekend talent de kans te geven om door te stoten.

Vervolgens gaan we voort met een voorgerecht van Rulz. Al 2 jaar lang heeft onze resident DJ de Bicky Fest crowd uit hun dak kunnen laten gaan, en ook dit jaar gaat dit weer lukken. Intussen heeft hij al beestig veel ervaring opgedaan op feestjes zoals Remise, I Love Sint Job en zat in de finale van de DJ contest van de Kunstbende.

Daarna serveren we jullie niemand minder dan de overbekende Merdan Taplak. Met zijn Balkan beats knalt hij menig feestje naar de hogere sferen. Bekend van onder meer Pukkelpop, Dour, Tommorowland, Manu Mundo en nog talloze andere fuiven en festivals, heeft deze man geen verdere introductie nodig. Kom hem gewoon checken op Bicky Fest!

Een dessertje is nog in de maak, maar we houden in ieder geval al enkele Bicky burgers apart voor dan!


De tweede, awesome room is onze fameuze Drum and Bass room. Zoals de naam het zelf zegt zal hier door enkele top d'n'b en dubstep DJ's het volk los gehen! Ook hier starten we met een DJ contest winnaar.

Up next zijn Traliss & Scaphroder, 2 kerels uit Schilde en Wijnegem die al verschillende DJ wedstrijden hebben gewonnen, en al naast enkele internationals hebben gedraaid. Snelle d'n'b, fast dropping beats, wild climaxes en geile build-ups is al wat de klok slaat! Binnenkort op Rampage naast Flux Pavilion (UK) en Danny Bird (UK), daarna op Bicky Fest!

Na d'n'b wat tijd voor dubstep met The Hoax. Dit duo uit Schilde knalt zelfs de zwaarste sub aan stukken met hun wobbels. Ze hebben reeds op Schill on Stage en Tensionstepke gestaan, maar Bicky Fest doen ze maar voor hun eerste keer aan!

Als kers op de taart hebben we de übervette Syntopia klaarstaan voor jullie! Hij heeft al op Laundry Day, Rascals, Dissonant en menig ander Belgisch festival gespeeld, maar nog zotter: zelfs Engeland ontbreekt niet aan zijn palmares! Binnenkort kan hij dan ook Bicky Fest aan zijn lijstje toevoegen!


Kortom, dit is wel een beestig feestje, dus kom zeker af!

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten