Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

I Love to Play: Royal Flush

I Love to Play: Royal Flush

zaterdag 26 november 2016

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


23:00 (einde rond 6:00)
fuif

€ 10
€ 15
www.ilovetoplay.be


Omschrijving

In juni van dit jaar werd de tiende ‘I Love to Play’ nog uitgebreid gevierd met een ongezien aantal party animals. Een bende coole Gentse maten beslisten in 2011 om de fun onder elkaar te delen met zoveel mogelijk “vree wijs”volk.Wat begon als een uitgebreid vriendenfeestje is ondertussen uitgegroeid tot een gekend partyconcept in Gent en zelfs ver daarbuiten. Na Charlatan, Culture Club, Le Bateau en Balzaal Vooruit, trekken ze voor de tweede keer alle registers open in de Concertzaal van de Vooruit die voor de gelegenheid zal worden omgetoverd in één van de imposante speelzalen uit Las Vegas.
Want jubileum of niet, ze zetten de ingezette lijn gewoon verder. Of gaan er zelfs over… Noteer deze nieuwkomer in jouw kalender van vetste feestjes dan ook meteen op zaterdag 26 november. De basis blijft simpel: een nachtje helemaal losgaan op de coolste hits, met de grootste feestbeesten van Gent en omstreken. Want op alle ‘I Love to Play’ parties is er één grote constante en dat is de vette sfeer. DJ’s Stewie & Guustje en Davidov zitten daar voor veel tussen. Hun unieke mix van pop, r’n’b, groove, retro house én recente hits brengen elke kont aan het shaken.
Maar ze zijn vooral gekend voor de extraatjes. You Love to Play? Deal. Dit keer gaan we met “Royal Flush” de pokertoer op. Las Vegas in de Vooruit, ’t is eens iets anders. Pokerfaces zagen er nog nooit zo goed uit. En voor de liefhebbers zijn er zelfs pokertafels voorzien. Spelen mag, dansen is verplicht!

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten