Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Moonday: Phase 2

Moonday: Phase 2

maandag 30 januari 2017

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


23:00 (einde rond 6:00)
techno fuif

€ 10
€ 15
www.facebook.com/moondayandnight


Omschrijving

Op maandag 30 januari verkent Moonday opnieuw de duistere krochten van het techno-heelal. Met hun gloednieuwe missie: PHASE 2: VENUS schakelen ze resoluut naar een hogere versnelling. Zet je schrap voor een spectaculaire trip naar de sterren, aangevoerd door een soundtrack van techno en tech-house.

Moonday’s vorige missie naar MERCURIUS was een daverend succes - met een tot de nok gevulde space craft werd de Balzaal van Vooruit omgetoverd tot een kosmisch techno walhalla. Ook ditmaal ruilt de bemanning van het Moonday-ruimteveer de veilige controle kamer in KLUB XIII in voor een grotere rave capsule. Onder het moto BIGGER BOLDER BETTER stuurt Moonday zijn intergalactische bolide ditmaal naar de grote Concertzaal van Vooruit. Bemanning en passagiers worden opnieuw vergezeld door een aantal doorwinterde techno titanen.

Hoofdcommandant BUTCH is een muzikale meester die zich gewichtsloos voortbeweegt in de grijze zone tussen wel doordachte techno composities en absolute dancefloor fillers. Met een aantal stevige releases op toonaangevende imprints als Desolat en Cocoon op zijn conto behoort dit beat sculpting Duits techno talent tot de lievelingen van het Fabric-, Time Warp- en Watergate-publiek.
BUTCH wordt vergezeld door Oekraïne’s best bewaarde techno-geheim SPARTAQUE. Met zijn rauwe sounds en gepolijste kwaliteit wist hij zich moeiteloos te onderscheiden in het internationale elektronische muziek landschap. Geroemd om zijn passage op het Global Gathering Festival in 2007 en geprezen om zijn award winnende Supreme podcasts, wordt deze man ongetwijfeld een van de supernova’s van de avond.

Dankzij recente uitgaves op SCI+TEC, Tronic, Bitten en Deeperfect kon de uit Marseille afkomstige MATT SASSARI zijn naam verzilveren als begenadigd techno producer. Hij beweegt zich op het voorplan van de Franse techno-scene en heeft al talloze interessante samenwerkingen met onder andere Ant Brooks, Miguel Bastida en Enrico Sangiuliano op de teller staan.
En dan zijn er natuurlijk de Moonday residents. LEBAWSKI staat voor een perfecte mix van tech house en techno waarmee hij nieuwe combinaties en transities maakt. MERCH&DISE is een Gents duo dat hun techno en tech house aanvult met live percussie waarin je meteen ook hun roots in Afrikaanse rythmes en hip-hop zal herkennen.
Ga alvast op zoek naar die space boots want dit interplanetaire tripje naar VENUS belooft er opnieuw eentje te worden voor de sci-fi boeken!

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten