Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Sweet Fortress

Sweet Fortress

dinsdag 30 april 2013

Brussels Event Brewery
Dalamoystr b 581, 1080 St-Jans-Molenbeek


23:00 (einde rond 7:00)
fuif

€ 22
€ 30
www.sweettrade-bookings.com


Omschrijving

Terwijl de winter zijn laatste adem uitblaast en de lente binnenkort zijn eerste opwachting maakt, bereidt Feestgedruis zich volop voor op een volgend, schitterend seizoen onder de zon. De volgende events zijn al bevestigd: Extrema Outdoor, het Lost Theory Festival in Kroatië en natuurlijk ook de populaire Thé Dansant parties.
Maar voor ze de gezellige clubs & verduisterde party hallen verlaten, schotelen de piraten van Feestgedruis jullie nog een laatste indoor hoofdstuk voor. Op 30 april (dag erna feestdag) opent de Event Brewery in Brussel zijn deuren voor een uitzonderlijke party. Het concept is eenvoudig, maar doeltreffend: drie verschillende soorten elektronische muziek in drie verschillende zalen met overweldigende geluidsinstallaties en wondermooie decoraties. ‘Sweet Fortress’ nodigt je uit om enkele van de beste internationale namen uit de scene te horen!
Na een jaar onderhandelen met zijn agentschap, heeft Feestgedruis Guy Gerber voor een exclusieve show kunnen strikken: zijn enigste in België dit jaar! Deze Israëliër behoort al enkele jaren tot de absolute wereldtop van zowel djs als producers. En met live-sets naast Sasha en Steve Lawler in Ibiza, in Panorama Bar of andere internationale top-clubs van Brazilië tot Rusland, lijkt hij in de toekomst nog heel wat moois voor ons in petto te hebben. Marcus Meinhardt bekend van het Duitse festival SonneMondSterne, zijn Upon You label en zowat alle underground clubs uit Berlijn, is de tweede internationale guest-dj en draait naast België’s meest getalenteerde djs Ultrasone, Beazar & LaMaz in de PIRATE AREA van deze FEESTGEDRUIS editie.
De KRAKEN AREA wordt het décor voor de progressieve sounds met als headliner Neelix, die momenteel met zijn unieke en enorm energieke sound één van de opzwependste progressive trance acts ter wereld brengt! Op ‘The Fortress’ zal hij ons verrassen met een live show met enkel de beste nummers uit zijn repertoire. Neelix krijgt het gezelschap van Synesthetic, een live-act met twee veelbelovende producers uit Spanje en Portugal. Dit wordt hun eerste set in België! Belgische trots R'Deem, Philip Anders, Kairon & Ode Maen vervolledigen de line-up in deze zaal. Met verenigde krachten zullen zij het machtige beest, de Kraken, te lijf gaan.
De artiesten in de DEEP SEA halen dan weer de muziek van vroeger naar boven. Nummers gaande van funky tot garage, van diepe tot jacking house, vakkundig gemixt door de Sweet Trade house wizards en hun vrienden. De Franse Jef K is hier de hoofd-act en geen onbekende in België, want vroeger regelmatig te gast in instituten als Silo, Fuse en Café d’Anvers. Samen met zijn goede vriend Pirrès brengt hij de 'Moulin Rouge' van Parijs naar Brussel. Aan hun zijde vind je DeeJames & Fred Hush, voortrekkers in de Belgische house scene. Ongetwijfeld vind je de liefde van je leven in deze zwoele house room!

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten