Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Moonday

Moonday

maandag 31 oktober 2016

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


23:00 (einde rond 5:00)
fuif

€ 10
€ 15
https://www.facebook.com/moondayandnight/


Omschrijving

Dansen op underground house en techno op een maandag? Kan dat? Ja, dat kan! De mannen van Moonday doen het al meer dan een jaar op maandelijkse basis en met groot succes. Club XIII in de Overpoort mag op Moonday steevast rekenen op lange rijen buiten en een buitenaardse sfeer binnen. En nu breiden ze hun trips naar de maan uit met een verdere missie naar Mercurius die voor de gelegenheid naar de Balzaal van Vooruit zal afdalen. Het is dan ook een bijzondere datum want voor één keer heeft niemand een excuus om op maandagavond lekker thuis te blijven. Dinsdag 1 november is een vrije dag dus halen ze voor die speciale gelegenheid wat extra grote gasten naar deze tijdelijke controlekamer van hun ruimteveer.

De eerste gast is Enrico Sangiuliano uit Italië. Bezeten door percusssie, begon hij te produceren in 2009 en na heel wat releases op Italiaanse en kleinere internationale labels, vond hij zijn weg naar de grotere waaronder meer recent onder meer Break New Soil Recordings, Gem Records en Adam Beyer’s Drumcode. De laatste release op Drumcode, toepasselijk voor deze party ‘Moon Rocks’ genaamd, werd door Mixmag aangeduid als één van de highlights op de veelbesproken ‘Closing Party’ van de Space in Ibiza. Daarnaast stond Enrico ook op de ’25 Years DJ Magazine’ party naast Chris Liebing en The Advent of in heel wat coole locaties in Nederland met zijn labelgenoot Secret Cinema van Gem Records. Hij heeft ondertussen ook heel wat remixen verzorgd voor onder meer D-Unity, Da Fresh, Armand van Helden en meest recent Moby. We zijn er van overtuigd dat hij ons spaceship op meer dan gepaste wijze naar Mercurius zal voeren.
Tweede gaste is één van de snelst rijzende sterren aan het techno firmament uit eigen land. Amelie Lens maakt op dit moment furore op dansvloeren wereldwijd nadat ze door het Pan-Pot duo werd opgepikt voor hun ‘Second State’ label. Ze maakt ook deel uit van de Labyrinth familie met wie ze deze week nog het Amsterdam Dance Event onveilig zal maken maar de week erna is ze van ons!
En dan zijn er natuurlijk de Moonday residents. Lebawski staat voor een perfecte mix van tech house en techno waarmee hij nieuwe combinaties en transities maakt en zo de lat telkens een beetje hoger wordt gelegd en hij je mee kan nemen op zijn vlucht. Merch&Dise zijn een Gents duo dat hun techno en tech house aanvult met live percussie waarin je meteen ook hun roots in Afrikaanse rythmes en hip-hop zal herkennen.
Vlieg met ons mee, deze keer niet naar de maan maar zelfs verder weg en verlies jezelf in een nacht waarin je het leven eens vanuit een andere hoek kan bekijken.

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuifNieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!
Win vrijkaarten