Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? Fun en inkomsten verzekerd!

Drukwerk voor jouw fuif

Sabam e-licensing

Poplife: The Countdown

Poplife: The Countdown

zaterdag 31 december 2016

de Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent


23:00 (einde rond 6:00)
fuif

€ 19
€ 23
www.poplife.be


Omschrijving

Als vast onderdeel van Gent’s culturele erfgoed, palmt POPLIFE op Oudejaar naar goede gewoonte de Concertzaal van de Vooruit in voor een spectaculair NYE feest.

Kom ook deel uitmaken van onze kleurrijke aftelling en dans samen met je geliefden, in ware Poplife-stijl, 2016 weg .. dat betekent: een nacht vol met de grootste hits uit het heden en het verleden, heel wat speciale treats, verbluffende special effects en duizenden, lekkere drankjes.

Mmmmmm…. j’adore les cocktails!

De beats worden geserveerd door Davidov, Nathan Fix en Sir Lanka. Bereid je al maar voor op urban sexiness, happy house, krachtige electronics en een heleboel klassiekers. We beginnen onze countdown om 23u. en geven een gratis glas bubbles aan al wie voor middernacht aankomt.

So don’t be late, ma chérie…

Aangezien deze party jaar na jaar uitverkoopt, raden wij ten zeerste aan om je tickets online en op tijd aan te kopen: Earlybird tickets kosten €19 (excl. res) VOOR 23 december en regular tickets €23 (excl. res) NA 23 december, als er dan nog tickets te krijgen zijn ...

Oh oui, a special POPLIFE treatment for me!

Voor gepersonaliseerde formules, tafel reservaties en meer, contacteer ons: we@poplife.be en we zorgen er voor dat jouw Poplife NYE extra speciaal wordt!

Be happy – Be ready – Be safe – Be Poplife!

Bekijk ook onze PartyOn-diensten: Een Gratis SMS-wall voor jouw fuif? & Drukwerk voor jouw fuif



Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met fuifkalender!








Win vrijkaarten